Kalendarium

Unifying yoga i Uppsala

Yogastart!

I höst provar jag en ny modell. Jag kommer att hålla onlinepass varje vecka (på zoom om vi blir tillräckligt många, annars i en sluten facebookgrupp) och träffar på plats på mysiga lilla Friskstugan, Vikingagatan 25 i Uppsala. 

Tanken är att kunna hålla en kontinuitet i sin yogautövning utan att behöva ta sig iväg varje vecka, samtidigt som man kan få mer stöd och inspiration på träffarna. 

Den 3  september kör jag igång med en träff på Friskstugan kl 11-14! Meddela mig om du vill vara med, salen är liten så det finns bara sex platser. Sedan kommer jag att hålla online-klasser varje söndag 11-12.30. Ska ordna så passen spelas in så att du som inte kan den tiden också har möjlighet att delta. 

 Här är alla datumen för träffarna: 

 

3 sept

1 okt

5 nov

3 dec

 

Det finns två alternativ för betalning: 

Om du vill vara med både online och på plats betalar du 2.250kr för hela terminen.

Vill du bara vara med på en eller flera träffar betalar du 500kr/träff. Fika ingår 😊 Här gäller först till kvarn eftersom platserna är begränsade. Anmäl dig så tidigt som möjligt för att vara säker på att få plats.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag, t.ex Epassi. 

Inga förkunskaper behövs och alla rörelser och positioner utgår från just dig, precis där du befinner dig just nu. Tillsammans utforskar vi hur vi kan finna mer utrymme, mjukhet, frihet och glädje i såväl kropp som själ!

Varmt välkommen med din anmälan! 

Friare kropp – gladare själ: en workshop för att minska stress och finna mer mjukhet och utrymme

Den här workshopen kan hållas både i kortare och längre format. Jag kan även komma till exempelvis arbetsplatser och föreningslokaler, ingen särskild utrustning behövs.

Kontakta mig för mer info och bokning:

Telefon/sms 070-2401834  

E-post: kontakt@unifyingyoga.se

Retreat i Hållnäs 1-4 augusti 2023

 Följ med oss på retreat till underbara Hållnäs i augusti! 

Workshops och helgkurser, även för företag

 Jag anordnar gärna workshops, både för privatpersoner och företag och samarbetar då ofta med min dotter, Leyli Afsahi, som även hon är utbildad yogalärare. Vi kan utforma workshopen efter era behov, men oftast innehåller den lekfullt betonade övningar  som syftar till att medvetandegöra olika vanemönster som skapar spänningar i kropp och själ. Vi förankrar sedan dessa insikter med hjälp av en kort meditation och ett yogapass. 

Kontakta mig på telefon 070-240 18 34 eller skicka ett mail till kontakt@unifyingyoga.se så hjälps vi åt att utforma en riktigt härlig workshop!

Unifying Yoga för dig med särskilda behov

Jag hjälper väldigt gärna dig som har särskilda behov. Det kan handla om olika typer av kroppsliga men även själsliga svårigheter,  begränsningar  eller sjukdomar. Som reumatiker sedan unga år har jag stor erfarenhet av och förståelse för andras situation och jag har en stor intuitiv förmåga. Kontakta mig på 070-240 18 34 så samtalar vi kring dina behov! Eller skicka ett mail till kontakt@unifyingyoga.se  berättar jag mera. 

Omdömen

Några ord från våra deltagare!

”Med sitt behagliga väsen vägleder Borit på en kroppslig och själslig stund
som känns mycket välgörande. Jag rekommenderar varmt hennes yoga.”
Gun Johansson

Kursdeltagare

”Både kroppen och knoppen mår bra av Borits yoga.”
Martha Blomqvist

Kursdeltagare

”Borit Karlsson leder på ett lugnt och vilsamt sätt. En kärleksfull stund med/för dig och de runt omkring dig. Mjukt och stärkande, avslappnande.”
Madeleine Mac Donald

Kursdeltagare

Redo för en förändring?

Vi förtjänar alla en kropp som inte gör ont, som håller längre.
Låt mig guida dig att lita på din kropp och låta den hitta rätt.