Kalendarium

Unifying yoga i Örbyhus

För närvarande håller jag enbart yogaklasser online i en medlemsbaserad grupp på Facebook som jag kallar Friare kropp, gladare själ – gemenskapen. För 300 kr/månad får du förutom ett yogapass varje vecka inspiration i form av Veckans Kort, någon meditation emellanåt och små verktyg som kan hjälpa dig att få en friare kropp och en gladare själ! Du som är medlem får mer än gärna bidra med inspiration i gruppen!  

Kontakta mig antingen på Facebook eller på 070-240 18 34 om du vill bli medlem i gruppen. Du kan också maila kontakt@unifyingyoga.se för mer information.

Retreat i Hållnäs 12-14 augusti 2022

 Följ med oss på retreat till underbara Hållnäs i augusti! 

Workshops och helgkurser, även för företag

 Jag anordnar gärna workshops, både för privatpersoner och företag och samarbetar då ofta med min dotter, Leyli Afsahi, som även hon är utbildad yogalärare. Vi kan utforma workshopen efter era behov, men oftast innehåller den lekfullt betonade övningar  som syftar till att medvetandegöra olika vanemönster som skapar spänningar i kropp och själ. Vi förankrar sedan dessa insikter med hjälp av en kort meditation och ett yogapass. 

Kontakta mig på telefon 070-240 18 34 eller skicka ett mail till kontakt@unifyingyoga.se så hjälps vi åt att utforma en riktigt härlig workshop!

Unifying Yoga för dig med särskilda behov

Jag hjälper väldigt gärna dig som har särskilda behov. Det kan handla om olika typer av kroppsliga men även själsliga svårigheter,  begränsningar  eller sjukdomar. Som reumatiker sedan unga år har jag stor erfarenhet av och förståelse för andras situation och jag har en stor intuitiv förmåga. Kontakta mig på 070-240 18 34 så samtalar vi kring dina behov! Eller skicka ett mail till kontakt@unifyingyoga.se  berättar jag mera. 

Omdömen

Några ord från våra deltagare!

”Med sitt behagliga väsen vägleder Borit på en kroppslig och själslig stund
som känns mycket välgörande. Jag rekommenderar varmt hennes yoga.”
Gun Johansson

Kursdeltagare

”Både kroppen och knoppen mår bra av Borits yoga.”
Martha Blomqvist

Kursdeltagare

”Borit Karlsson leder på ett lugnt och vilsamt sätt. En kärleksfull stund med/för dig och de runt omkring dig. Mjukt och stärkande, avslappnande.”
Madeleine Mac Donald

Kursdeltagare

Redo för en förändring?

Vi förtjänar alla en kropp som inte gör ont, som håller längre.
Låt mig guida dig att lita på din kropp och låta den hitta rätt.