Unifying Yoga Bloggen!

Jag bloggar om Unifying Yoga. Sambanden mellan kropp och själ, min retreat och mycket annat.

Förkylningar och vintervila

Förkylningar och vintervila

Vinterns förkylningar kan vara en påminnelse för oss att dra ner på tempot. Stanna upp, lyssna till vår kropp och vara mer i samklang med den och med naturen. Vintern är en naturlig viloperiod, att bejaka det om än bara i det lilla, gör oss gott.

läs mer
Nystart

Nystart

Ibland måste vi släppa taget om en dröm, om något eller någon vi älskar. Livet har kanske tagit en ny vändning och tiden och orken räcker inte till. Då behöver vi ge utrymme, tid och kärlek åt oss själva och åt det nya som spirar. Då är det dags för en nystart.

läs mer
Den inre rösten

Den inre rösten

Lyssnar du till din inre röst? Den som talar om för dig vad din själ längtar efter. Ger du dig tid och utrymme för att kunna höra den? Mitt ärliga svar på de frågorna är ibland och att jag strävar efter att införa vanan att lyssna och ge utrymme till min inre röst.

läs mer
Höststart och framåtblickar

Höststart och framåtblickar

Då har höstens kurser kommit igång. I onsdags startade Mjukyogan på Hälsostudio Tamarind http://studiotamarind.se i Eriksberg. Så roligt att återse deltagarna i min härliga lilla grupp! Kände också att jag själv utvecklats efter sommarens kurs i Assisi, Italien, en...

läs mer
Retreaten i Hållnäs 2019

Retreaten i Hållnäs 2019

Så har vi då lagt årets retreat på Hållnäs Konstkoloni bakom oss. Underbara dagar som lämnat en varm och ljus känsla hos mig. En fantastisk grupp människor som ville dela dessa dagar med oss, som tillsammans bidrog till att göra helgen så oförglömlig. Mina döttrar som...

läs mer

Omdömen

Några ord från våra deltagare!

”Både kroppen och knoppen mår bra av Borits yoga.”
Martha Blomqvist

Kursdeltagare

”Med sitt behagliga väsen vägleder Borit på en kroppslig och själslig stund
som känns mycket välgörande. Jag rekommenderar varmt hennes yoga.”
Gun Johansson

Kursdeltagare

”Borit Karlsson leder på ett lugnt och vilsamt sätt. En kärleksfull stund med/för dig och de runt omkring dig. Mjukt och stärkande, avslappnande.”
Madeleine Mac Donald

Kursdeltagare

Redo för en förändring?

Vi förtjänar alla en kropp som inte gör ont, som håller längre.
Låt mig guida dig att lita på din kropp och låta den hitta rätt.